O Nama

O Auto Centru Vučković / Stara Pazova

Auto centar Vučković je firma koja je počela sa radom davne 2001. godine, sa auto školom kao osnovnom delatnošću. Zahvaljujući profesionalnosti i ljubaznošću naših zaposlenih, uspešno smo uslužili na hiljade zadovoljnih klijenata. Vremenom, postali smo jedna od najozbiljnijih auto škola u Vojvodini. Čak i nakon dosta godina konstantnog dobrog rada, svakodnevno se trudimo da Vam izađemo u susret u svakoj Vašoj nedoumici i nepoznatoj situaciji.

Uz širok izbor kategorija, imamo i bogat vozni park, kao i obučene i licencirane instruktore koji će svojom profesionalnošću i iskustvom umnogome doprineti Vašem celokupnom iskustvu i lakšem putu ka vozačkoj dozvoli. Zahvaljujući kvalitetu usluge, imamo veoma visok procent prolaznosti. Takođe, ukoliko ste vozač, a niste dugo vozili i niste više sigurni u svoje vozačke sposobnosti, kod nas možete uzeti i dopunske časove za kategoriju koju posedujete.

Takođe, imate mogućnost obavljanja tehničkog pregleda vašeg vozila na našoj tehnološkoj liniji sa savremenom opremom i ispunjenim uslovima za rad tehničkog pregleda. Obavljamo i tehnički pregled traktora i priključnih vozila na terenu u Golubincima, za šta je potrebno da se najavite par dana ranije. U sklopu AC Vučković nalazi se i kafić, V-Caffe Plus, i Vip Pay.

U skorijoj budućnosti, AC Vučković planira dalje unapređenje svojih usluga, kao i proširenje na nove lokacije. Možete očekivati i česta osvežavanja voznog parka novim vozilima.

SVE KATEGORIJE NA JEDNOM MESTU

REGISTRACIJA I TEHNIČKI

SERVIS

PREDAH U KAFIĆU

AUTO CENTAR VUČKOVIĆ

Kod nas možete izvršiti obuku i polaganje za kategorije:


AM, A1 KATEGORIJA

AM – kategorija je dozvola za mopede i lake tricikle (do 15 KW) ili laki četvorocikli. Obuka se sastoji od 40 časova teorije i 7 časova praktične obuke. Polaže se i teoretski i praktični ispit. Može se polagati sa navršenih 16 godina.

A1 – Motocikli čija radna zapremina motora nije veća od 125 cm3 i snage motora do 11 KW, kao i teški tricikli čija snaga motora ne prelazi 15 KW. Za obuku je potrebna lična karta, lekarsko uverenje i navršenih 15 godina. Teoretski ispit se polaže po završenoj teoretskoj obuci. Sa navršenih 16 godina kandidat stiče pravo da izađe na praktični ispit.


A2, A KATEGORIJa

A2 – kategorija je dozvola za upravljanje motociklom čija snaga motora nije veća od 35 KW. Polaže se sa navršenih 18 god. Potrebno je završiti obuku. Obuka je u auto školi sa vozačem-instruktorom. Za upis je potrebna lična karta (na uvid), fotokopija dozvole (M, AM, B – zavisno koji kategoriju ima kandidat), lekarsko uverenje za A2 kategoriju.

A – kategorija je kategorija za upravljanje motorima i teškim triciklima čija snaga motora je veća od 15 KW. Može se polagati sa 24 godine ili lica koja imaju A2 kategoriju preko 2 godine. Ostali uslovi su isti kao za A2 kategoriju.


B KATEGORIJA

B – kategorija je dozvola za upravljanje putničkim vozilom, tj vozilima čija masa nije veča od 3.5t i nemaju više od 8 mesta za sedenje ne računajući sedište za vozača. Obuka vozača se može vršiti sa navršenih 16 godina, a polaganje vozačkog ispita sa 17 godina. Obuka podrazumeva 40 časova teorije i 40 časova praktične obuke. Nakon završene teoretske obuke polaže se teoretski deo ispita, a nakon završene praktične obuke i praktični deo ispita. Kandidati za polaganje vozačkog koji imaju položen M ili AM, A1, A2 i A kategoriju prilikom obuke za B kategoriju imaju pravo da voze 35 moto časova umesto predviđenih 40.


C, CE KATEGORIJE

C – kategorija je dozvola za upravljanje teretnim vozilom čija je najveća dozvoljena masa veća od 3.5t. Uslovi za polaganje C kategorije su sledeći:
* za obuku kandidat mora imati minimum 20 godina života
* za polaganje ispita – minimum 21 godina života
* posedovanje B kategorije najmanje 2 godine (ne sme biti probna B)
* važeće lekarsko uverenje za C kategoriju (ne starije odgodinu dana)
* važeća lična karta
Obuka za C kategoriju podrazumeva teoretsku obuku u trajanju od 7 časova i praktičnu obuku na teretnom vozilu u trajanju od 15 moto časova. Nakon završene teoretske obuke polaže se teoretski deo ispita, a nakon završene praktične obuke i praktični deo ispita.

CE kategorija je dozvola za upravljanje vozilom (kamionom sa prikolicom) čije vučno vozilo (kamion) pripada C kategoriji (čija je masa veća od 3.5 tone), a najveća masa priključnog vozila (prikolice) je veća od 750 kg. Za obuku i polaganje CE kategorije su sldeći uslovi:
* 21 godina života sa obukom kreće kada dobije novu dozvolu C kategorije ili ima staru C kategorije i 21 godinu života
* važeće lekarsko uverenje za CE kategoriju
* važeća lična karta


D KATEGORIJA

D – kategorija (autobus) – za polaganje vozačkog ispita D kategorije, kandidat mora da ima 24 godine života, kao i vozačku dozvolu C kategorije duže od 2 godine. Za upis je potrebna i fotokopija lične karte. Obuka podrazumeva 7 časova teorije i 10 časova praktične obuke. Nakon završene teoretske obuke polaže se teoretski deo ispita, a nakon završene praktične obuke i praktični deo ispita. Lekarsko uverenje (ne starije od godinu dana) za D kategoriju je potrebno nakon položenog teoretskog dela ispita.


F KATEGORIJA

F kategorija – Traktori sa ili bez priključnih vozila i radne mašine. Za ovu kategoriju mogu polagati osobe starosti od 15 godina.

Layout
Nav
Header
Skin View
Color Skin
Background Image
Background Pattern
Buy NowSupport